La Guàrdia Civil investiga l'aparició d'un cadàver aquest matí davant de la costa de Barcelona. Quan faltaven pocs minuts per les onze del matí, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha rebut l'avís de l'albirament d'un possible cos sense vida al moll de Bosch i Alsina.

Trobat un cadàver a la costa de Barcelona

La Guàrdia Civil ha desplegat la seva patrullera i ha confirmat que hi havia el cadàver d'un home que anava vestit i sense documentació. Els agents han pogut recuperar el cadàver, que ha estat portat a terra i on s'ha iniciat la investigació del cas.

El fet que el cadàver anés vestit fa pensar, doncs, que no es tracta d'un banyista que s'hagués pogut ofegar. Ara per ara, segons les primeres informacions, el cos no presenta signes de violència, però caldrà fer l'autòpsia al cadàver per assegurar que no es tracta d'una mort violenta.

Tot i que no és normal, sí que és cert que és habitual que la Guàrdia Civil recuperi cossos de la costa de Barcelona.

Investigació de la Guàrdia Civil

El jutjat de Guàrdia de Barcelona s'ha encarregat de fer l'aixecament del cadàver i s'ha iniciat una investigació per part de la Guàrdia Civil, que és el cos policial que opera a Catalunya que té competència en aquest tipus de fets. Serà la Policia Judicial de la Guàrdia Civil qui s'encarregarà de la investigació.