Aquest diumenge al vespre, cap a les nou, la Policia Local d'Esparreguera, al Baix Llobregat, va rebre una trucada per part d'un veí que assegurava que al voral de la carretera hi havia una dona, de 29 anys, molt malferida, possiblement atropellada, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Fins al lloc es van activar patrulles de la municipal i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Per a quan van arribar, la víctima ja havia mort, i les maniobres per a reanimar-la van ser en va. Als sanitaris, però, els va estranyar la quantitat de ferides que presentava el cos, que, a més, semblaven incompatibles amb la teoria inicial d'un accident de trànsit.

Per aquest motiu, es va avisar als Mossos d'Esquadra, que van enviar una unitat de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) del grup d'homicidis de la Regió Policial Metropolitana Sud que ha obert una investigació al respecte. Segons les primeres informacions, tot sembla indicar que es tracta d'una mort criminal, sembla, que per arma blanca. A hores d'ara, la policia catalana no ha donat més informació sobre els fets més enllà que la víctima ha estat identificada i la seva mare ha estat citada a comissaria per a prestar declaració com a testimoni. No es descarta que pugui ser un cas de violència masclista.  

Investiguen les circumstàncies exactes de la mort 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, els Mossos centren els seus esforços a esbrinar com ha mort aquesta dona, qui l'ha matat i per què. El cos va ser trobat al costat d'una carretera, i la persona que el va descobrir va informar d'un possible atropellament per aquesta circumstància. Ara, els investigadors hauran d'aclarir si la víctima va ser llençada des d'un cotxe, malferida però amb vida, i l'assassí la va envestir amb el vehicle per a rematar-la, o si l'atropellament va ser un intent per amagar els indicis de criminalitat

Mata la seva dona a Vic i es desfà del cadàver a Centelles 

Si es confirma com un cas de violència de gènere, aquesta nova mort s'hi sumaria a la de la Rachida Om Nassim, assassinada, presumptament, pel seu marit a Vic (Osona). L'home va ser arrestat el passat 11 de maig quan es disposava a agafar un vol cap al Marroc. Malgrat haver estat ell mateix qui va denunciar la desaparició de la seva dona el 19 d'abril, tots els indicis apuntaven cap a ell, en especial, les taques de sang que la policia va trobar al maleter del seu cotxe. 

Tot i l'arrest del marit, el cos de la Rachida no apareixia. El passat divendres, la troballa d'un cadàver al terme municipal de Centelles va aixecar les alarmes: tot i que seran les proves d'ADN les que confirmin la identitat de la víctima, la policia catalana treballa amb la hipòtesi que pugui ser el cos de la Rachida. El seu marit, mentrestant, està en presó provisional