Aquest diumenge al matí, els Bombers de Barcelona han rescatat un home que s'havia despenyat per un corriol mentre practicava ciclisme per la serra de Collserola. L'avís de l'accident s'ha registrat poc abans del migdia, i en arribar els efectius dels bombers han trobat la persona ferida de gravetat. El cap sanitari ha estabilitzat el ferit, mentre esperaven l'arribada dels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que finalment han traslladat la víctima en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron

F6OUhh6WMAAvpbH
El ciclista ha estat evacuat per un helicòpter del SEM | Bombers de Barcelona.

L'accident i consegüent rescat ha tingut lloc al Camí Santa Creu d’Olorda, al districte de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona. En circumstàncies que no han transcendit, el ciclista ha acabat estimbant-se juntament amb la seva bici mentre feia aquest recorregut per Vallvidrera cap a l'ermita que dona nom al camí. 

Complicat rescat 

Segons han explicat des del cos de Bombers al seu perfil d'X (anteriorment Twitter), l'evacuació del ciclista no ha estat exempta de complicacions, a causa de la zona on havia caigut. Finalment, han aconseguit arribar fins a ell, i li han estabilitzat en una llitera, portant-lo fins a la masia de Can Calopa, on han esperat l'arribada dels paramèdics del 061. Des del SEM s'han activat dues dotacions terrestres i un helicòpter medicalitzat, que ha estat l'encarregat de transportar el ferit fins a l'hospital, on ha arribat en estat greu, tot i que els metges han assegurat que no s'ha de témer per la seva vida.