Espectacular incendi el que aquest dimarts ha tingut lloc en un edifici a la ciutat de Lleida. Era al voltant de dos quarts de cinc de la tarda que els serveis d'emergències han rebut l'avís que hi havia foc en un bloc de pisos situat al número 38 de l'avinguda Madrid, molt a prop del Pont de la Universitat. Fins al lloc s'han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar les flames, així com efectius de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan els equips d'emergències han arribat al lloc dels fets, han ordenat als veïns que es confinessin als seus habitatges per garantir la seva seguretat mentre treballaven per apagar el foc.


Les flames, que afectaven els pisos de la setena planta, han pogut ser confinades a l'interior de la planta, limitant que la seva propagació només fos possible per la façana. Un cop s'ha pogut apagar les flames, s'ha fet una revisió de l'edifici i s'ha comprovat que els tres veïns confinats de la vuitena i novena planta es trobaven bé. El foc ha cremat completament un dels pisos, en el qual s'ha trobat un gos mort sense que s'hagi pogut fer res per salvar-li la vida. Segons sembla, no hi havia cap persona dins quan s'ha iniciat.

El foc, a més, també ha afectat la terrassa d'un altre habitatge. L'espectacularitat de les flames i la gran columna de fum negre que sortia pel balcó han cridat l'atenció de molts vianants que hi havia al carrer. S'ha obert una investigació per tal d'esclarir les causes de l'incendi i l'arquitecte municipal s'ha activat per revisar els habitatges danyats.

Incendi mortal a Montcada i Reixac

D'altra banda, aquest dimarts un altre incendi s'ha cobrat la vida d'una persona a Montcada i Reixac. El foc s'ha declarat poc abans de les dues de la matinada a l'exterior d'una empresa de desballestament situada al polígon industrial de Can Cuiàs per causes que s'estan investigant. Les flames han cremat completament una autocaravana on hi havia el vigilant nocturn dormint. Quan els Bombers han apagat les flames, els sanitaris del SEM ja no han pogut fer res per salvar-li la vida.