Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori amb violència aquesta matinada al voltant de la discoteca La Cage, a Salou (Tarragonès). Al voltant de les cinc de la matinada els Mossos han rebut l’avís d’una baralla a l’exterior d’aquesta discoteca, una de les mítiques de la capital de la festa de la Costa Daurada, però quan una patrulla de paisà hi ha arribat ha confirmat, segons ha pogut saber ElCaso.cat, que la baralla, realment, havia sigut un robatori contra un jove que estava a l’interior del seu vehicle a l’avinguda del Pla de Maset.

Atacat mentre dormia la mona al cotxe

Segons ha explicat a la policia, i quedar reflectit a la denúncia i a l’atestat policial, el jove havia sortit de festa per aquesta zona de Salou i per evitar conduir begut, es va quedar a dormir al cotxe. En un moment donat, es va adonar que un grup de joves havien trencat el vidre del cotxe i eren a l’interior robant-li les seves pertinences. L’home s’hi ha resistit i el grup de joves li han donat cops de puny fins que li han pogut sostreure el mòbil i la cartera, escapant del lloc dels fets. La víctima ha hagut de ser traslladada a un centre sanitari amb ferides greus a la cara, dels cops rebuts per, com a mínim, tres dels lladres que han accedit al seu cotxe. 

Amb la descripció que ha pogut donar la víctima, i la col·laboració dels vigilants de seguretat de la discoteca La Cage, els Mossos han pogut localitzar un dels lladres a la part de darrere de la discoteca, que ha quedat detingut per un delicte de robatori amb violència. El detingut, igual que els altres joves, és magrebí. Té 17 anys i de nacionalitat marroquina. En el grup que han assaltat el cotxe de l’home que dormia la mona també hi ha dues noies, que tampoc han pogut ser localitzades ni detingudes. El telèfon mòbil de la víctima i la cartera, de moment, no han aparegut. 

Investigació oberta pel robatori de Salou

La Unitat d’Investigació de Tarragona ha obert una investigació per aclarir els fets, poder identificar els altres autors i poder-los detenir. No es pateix per la vida de la víctima, si bé ha rebut forts cops a la cara quan s’ha resistit al robatori. El vehicle on dormia ha quedat danyat, amb els vidres trencats.