Un veí de Tortosa de 48 anys ha estat víctima d'una brutal pallissa que l'ha obligat a caminar amb crosses i haver de demanar la baixa laboral a la feina. Tot per robar-li el seu telèfon mòbil. Els fets es van produir el passat diumenge al voltant de les set del matí. La víctima estava a les portes d'una discoteca de la capital del Baix Ebre parlant amb uns amics quan dos joves el van assaltar violentament per robar-li les seves pertinences.

Un d'ells li va donar una puntada de peu a la cama i, posteriorment, li va demanar disculpes amb l'excusa que en realitat es pensava que era una altra persona. Just després d'això, tal com ha avançat el Diari de Tarragona, un segon individu el va començar a insultar i el va arribar a empentar. Aleshores, el primer agressor es va unir a la baralla i tots dos joves es van abraonar sobre la víctima i li van començar a donar cops de puny i puntades de peu per tots els costats sense que es pogués defensar, ja que l'home havia caigut a terra i estava immobilitzat. Els assaltants, però, van aturar-se de cop quan van veure que s'aproximava la filla del ferit.

Crosses per poder caminar

L'objectiu de l'agressió no deixava de ser un robatori, ja que un dels dos individus li va sostreure el telèfon mòbil que portava guardat dins la butxaca. Es tracta d'un dispositiu electrònic valorat econòmicament en 1.100 euros. Es desconeix, però, si els lladres havien controlat a la víctima i sabien que el mòbil tenia aquest valor tan alt o si això va ser fruit de la casualitat. L'agredit va ser atès en un centre sanitari amb múltiples cops a la part dreta i al cap. De fet, les lesions patides al peu dret fan que no pugui caminar amb normalitat i hagi de fer servir crosses. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets, però els agressors encara no han pogut ser detinguts.