Antony Starr s'ha convertit en un dels actors més destacats en els últims anys pel seu paper interpretant 'El Patriota' en la popular sèrie d'Amazon Prime 'The Boys'. El neozelandès, de 46 anys, havia participat en altres produccions, encara que cap d'excessivament destacada i ha brillat juntament amb artistes com Karl Urban, Jack Quaid o Erin Moriarty.

The Boys és una de les sèries més trencadores dels últims anys. Les pel·lícules de superherois són extremadament populars i aquesta sèrie d'Amazon juga amb aquesta premissa per crear un univers en el qual els herois no són perfectes i actuen lliurement aprofitant-se dels seus superpoders, fins i tot alguns veuen els humans normals com a éssers inferiors i no tenen problema en posar fi a la seva vida per aconseguir els seus objectius.

El personatge que interpreta Antony Starr és un dels brivalls de la sèrie. Malgrat això, a ulls de l'opinió pública és el superheroi més famós i volgut per la gent, però realment és un dèspota que es preocupa únicament per ell mateix, que està obsessionat amb la fama i el reconeixement. A més, té un passat fosc en què passen els fets que desencadenen els objectius del personatge de Karl Urban, el protagonista d'aquesta sèrie.

L'agressió d'Antony Starr

L'actor neozelandès va ser detingut dimecres passat 2 de març a Alacant per un delicte de lesions i agressió. Starr ha estat dormint al calabós de la comissaria provincial de la Policia Nacional les últimes dues nits pels seus actes.

Starr Instagram 2

Antony Starr / Instagram

Després d'alguns dies el Jutjat d'Instrucció número 9 d'Alacant ha emès el seu veredicte en el qual condemna a l'actor a 12 mesos de presó i a pagar una indemnització de 5.000 euros corresponent a un delicte de lesions, també destaca a l'informe que en el moment de l'agressió Starr era sota els efectes de l'alcohol.

No ha estat l'únic problema a què ha hagut d'enfrontar-se Starr a Alacant, durant la seva estada als calabossos alacantins va haver de participar en una roda de reconeixement per un delicte de robatori. Malgrat això, no va ser identificat pel denunciant en no ser ell el que havia comès aquest segon delicte.

Què va passar amb Antony Starr?

El denunciant va relatar els fets, segons ell, es trobava en un bar quan Antony Starr va començar a molestar-lo, va poder veure que es trobava ebri i que amb prou feines podia mantenir-se dempeus. Va decidir parlar amb l'acompanyant de l'actor per demanar-lo que calmés i ajudés el seu amic, ja que els estava empipant constantment. Després d'això, l'artista va començar a empènyer a la víctima i a dir-li que sortís del bar a crits.

El denunciant es va defensar empenyent a Starr i just després de fer-ho l'actor li va colpejar amb el puny dues vegades a la cara, després el neozelandès va trencar un vas al cap de l'agredit, molt a prop de la seva cella esquerra. Les persones responsables del bar van decidir actuar i van fer fora Antony Starr de l'establiment. Malgrat això, la baralla no va acabar allà.

L'actor es va quedar fora esperant a l'agredit, Starr va començar a cridar: "No saps amb qui t'has posat, no saps qui soc", quan ambdós van tornar a lluitar va arribar la policia i els van obligar a aturar-se. L'agredit, anomenat Bathuel, va anar a denunciar l'agressió a la Comissaria Provincial d'Alacant i després es va adonar que l'agressor era un actor molt famós, ell no tenia ni idea d'això, ja que no havia vist les seves sèries ni el coneixia.