Els Mossos d'Esquadra investiguen un home que aquesta matinada, al voltant de dos quarts de tres, ha atacat un altre amb una ampolla de vidre mentre la víctima estava asseguda prenent una copa en un bar de l'avinguda de Rhode, a Roses, a l'Alt Empordà. L'agressor, amb desenes d'antecedents, de 48 anys i nacionalitat marroquina, s'ha plantat davant de l'home, de 35 anys, i li ha donat un cop amb l'ampolla al cap, sense haver mantingut cap mena de baralla o enfrontament. Un atac, asseguren els testimonis, totalment gratuït. 

Atac per sorpresa i gratuït

La víctima estava asseguda a la terrassa quan l'agressor l'ha sorprès i li ha donat un cop al cap, causant-li ferides i sang. Tot i això, ha pogut ser traslladat al CAP de Roses i, sembla, que la ferida no revesteix gravetat, més enllà de l'ensurt d'haver estat atacat sense motiu per un desconegut que passava en aquell moment per allà. 

Els Mossos d'Esquadra han confirmat els fets a ElCaso.cat i han explicat que s'espera que durant aquest dimarts la víctima es personi a la comissaria de la policia catalana per presentar denúncia i valorar, segons l'informe mèdic, quin tipus de lesions li va provocar l'home i poder-lo imputar per un delicte de lesions o si cal que sigui detingut, si es pot provar que es tracta d'un delicte més greu per les lesions que va patir. L'agressor va ser identificat i va ser traslladat a un centre mèdic. Fonts de la investigació han assegurat que l'home identificat com el presumpte agressor anava begut.