La Claire és una model de 2o anys dels Estats Units que ha viscut un autèntic calvari per culpa de la covid. Va néixer amb problemes al cor i, per aquest mateix motiu, la infecció se li ha complicat  molt i, després de passar tres mesos a l'UCI, li han hagut d'amputar les cames i el cas s'ha viralitzat i ha causat gran commoció.

Claire Bridges, de 20 anys, és de San Petersburgo, una ciutat de Florida, als Estats Units. Aquesta model va néixer amb una malaltia cardíaca i, per tant, la covid li podia afectar greument i havia de prendre moltes precaucions per no infectar-se. No obstant això, a mitjans de gener es va començar a trobar malament i la pitjor hipòtesi es va complir: s'havia infectat de coronavirus

La situació cada vegada va anar a pitjor i la van haver d'ingressar a l'UCI, ja que el seu pronòstic era greu i la seva vida corria perill. A conseqüència de les complicacions de la covid, li van haver d'amputar les cames, ja que era l'única manera de què no morís.

Després de passar tres mesos ingressada a l'hospital, el 17 de març per fi va poder tornar a casa. La vida d'aquesta model ha fet un gir de 180 graus i ha compartit per xarxes socials l'infern que ha passat. Les seves publicacions han corregut com la pólvora a internet.

Carolyn Claire Bridges / Instagram clurby

Carolyn Claire Bridges és una model de 20 anys que ha perdut les cames per culpa del coronavirus i el seu cas s'ha fet viral a les xarxes socials / Instagram clurby

"La Clarie és una dona jove, plena de vida i amor, que projecta energia positiva i sempre treu un somriure a tothom"

La Claire i la seva família han obert un compte a GoFundMe per recaptar diners de les despeses de la medicació, ja que aquesta jove de 20 anys haurà de medicar-se de per vida i, als Estats Units, la sanitat no està a l'abast de tothom. "La Clarie és una dona jove, plena de vida i amor, que projecta energia positiva i sempre treu un somriure a tothom", expliquen els seus amics, que no han dubtat a donar suport a la noia.

Amputen les cames a un noi de 19 anys per culpa d'un plat de pollastre i fideus

No és la primera vegada que li han d'amputar les cames a una persona jove als Estats Units. Fa uns mesos, un noi de 19 anys de Boston també va perdre les dues cames. En aquest cas, per culpa d'un bacteri: es va infectar menjant un plat de pollastre i fideus i va estar ingressat a l'UCI, molt greu, lluitant entre la vida i la mort. Aquest cas ha provocat que la New England Medical Journal faci un estudi per esbrinar les circumstàncies d'aquest estrany fenomen.