Els detinguts per l’agressió sexual de Rubí, el passat 26 de desembre, no eren desconeguts de la víctima. No la van raptar al mig del carrer i la van violar. Un dels detinguts mantenia una relació sexoafectiva amb la víctima i va ser ell, segons el relat de la noia, qui la va portar fins a la zona on va ser agredida sexualment i violada en grup. Els detinguts tenen 20, 24, 26, 26 i 27 anys, són tots de nacionalitat marroquina i alguns d’ells tenen antecedent. Després de ser detinguts el dia 11 a Terrassa, van ingressar aquest dijous a presó després de declarar davant del jutge de guàrdia, el jutjat d’instrucció 7 de Rubí, acusats d’un delicte d’agressió sexual.

La noia, d’edat similar a la dels detinguts, tot i que no és de nacionalitat marroquina, va explicar que va ser en una cita amb aquest home que va ser agredida sexualment pels altres, amics d’aquest primer. Ell va ser qui va entregar, presumptament, la noia als seus amics, que van agredir-la sexualment, com a mínim una vegada, tot i que se sospita que ho van fer més cops, en un cau de rates al carrer de la Muntanya de Rubí, en una nau gairebé enderrocada i calcinada. 

La noia es va negar a mantenir relacions sexuals amb el grup

Cap de les ocasions que la noia va ser obligada a mantenir relacions sexuals amb més d’un dels homes -i que ara la policia i la Fiscalia de Rubí investiguen- van ser consentides; la noia, tot i que no s’hi va resistir, per l’estat de xoc que va viure, va intentar-ho evitar i va verbalitzar en diferents ocasions la negativa. La noia, després de superar un primer episodi d’angoixa i ansietat, va poder denunciar els fets. Els especialistes en agressions sexuals dels Mossos d’Esquadra van poder anar identificant a la majoria dels implicats en l’agressió sexual i van poder ser detinguts a Terrassa aquest dimarts. 

WhatsApp Image 2023 04 14 at 14.34.04 (1)
El sofà on, presumptament, va tenir lloc la violació | Guillem RS. 

Després d’estar a la comissaria i sense poder-se comunicar entre ells, aquest dijous, 13 d’abril, van ser entregats al jutge de guàrdia de Rubí. El magistrat no va dubtar massa a complir la petició de la Fiscalia i enviar a presó els cinc homes. Les famílies dels detinguts es van concentrar a l’exterior dels jutjats per enviar ànims als seus fills i intentar justificar la seva “innocència” assegurant que les relacions amb la jove van ser consentides, han explicat a ElCaso.cat fonts judicials. 

Els Mossos busquen més homes

El jutge que signa la interlocutòria de presó pels cinc homes assegura en el mateix escrit que la versió de la víctima és consistent i l’ha mantingut igual, sense contradiccions ni variacions, en la denúncia, durant la investigació i en els dos cops que ha estat escoltada pel jutge. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, no han tancat la investigació. No descarten que es puguin provar més episodis d’agressions sexuals protagonitzades pels mateixos arrestats o fins i tot hi hagi altres homes implicats que encara no s’han pogut identificar ni localitzar.