El cas de la mort en estranyes circumstàncies de Mario Biondo, càmera de Telecinco, i marit de la coneguda periodista Raquel Sánchez, encara que la seva investigació s'ha tancat tant a Espanya com a Itàlia, encara és obert als cors de la seva família i de desenes de persones que volen que es faci justícia. Són molts els investigadors, detectius i criminòlegs que han col·laborat en la investigació de la mort de Biondo, com és el cas del criminòleg Óscar Tarruella, que ajuda la família de forma altruista i ha revelat alguns detalls de la investigació que podrien canviar-ho tot. En una entrevista amb Pronto, Tarruella deixa caure algunes sorprenents informacions sobre el futur d'aquest cas que, després de nou anys, continua sense resoldre's.

A la tardor s'esperen "importants revelacions" sobre el cas de Mario Biondo

La mort de Mario Biondo torna a ser un tema candent perquè, si bé la justícia italiana ha tancat el cas, afirma que es tracta d'un assassinat, i no d'un suïcidi, tal com apuntava la justícia espanyola. La família de la càmera no ha dubtat a expressar les seves teories als mitjans espanyols. Recentment, Santina Biondo, la mare del mort, ha revelat que el seu fill va morir assassinat "perquè sabia massa coses". I si bé això encara no pot confirmar-se, altres investigadors, com el mateix Óscar Tarruella, afirmen haver patit a les seves pròpies carns "amenaces de mort" per investigar aquest cas de forma altruista. Tarruella, per la seva banda, ha fet alguns descobriments sorprenents, i afirma també que a la tardor hi haurà "importants revelacions sobre el cas".

"Mario no estava sol la nit en què va morir", afirma el criminòleg

Existeix un gran misteri sobre l'ocorregut la nit del 30 de maig del 2013, quan el càmera de Telecinco va aparèixer mort en estranyes circumstàncies al pis que compartia amb la seva parella, la periodista Raquel Sánchez Silva. A Espanya, el cas es va tancar com un suïcidi. No obstant això, el criminòleg Óscar Tarruella apunta a Pronto que Mario no estava sol la nit en què va morir. Els estudis d'una empresa americana que també investiga el cas han conclòs que "hi havia dues persones abans, durant i després de la seva mort". Tarruella confirma que coneix la identitat d'aquestes persones, si bé encara no pot revelar-la. Aquesta prova, no obstant això, encara ha de ser comprovada i ratificada, una cosa que s'aconseguirà amb un informe que ha d'emetre Facebook.

El criminòleg, en la mateixa entrevista, explica que va demanar la col·laboració externa d'un "prestigiós forense espanyol", qui va analitzar les proves i documents recollits per Tarruella. Segons relata, el mateix forense li va trucar després d'analitzar-ho tot i li va donar la raó en què es tracta d'un assassinat. No obstant això, l'esmentat forense "no es va atrevir" a manifestar-lo públicament, explica Tarruella, afegint que no té dubtes que "la mort de Mario va ser un homicidi dolós o un assassinat amb premeditació".