Un projecte de millora de la seguretat viària al municipi de Golmés, al Pla d'Urgell, va suscitar el cabreig desorbitat d'un dels veïns el passat divendres. Aquesta persona va apropar-se fins al punt on es duien a terme les obres, a l'encreuament entre els carrers de Vila-sana, Pau Casals i Ponent, i va amenaçar de mort a l'alcalde, Jordi Calvís, responsable d'haver aprovat aquest projecte, que consisteix només a canviar uns senyals de lloc per no dificultar el pas dels vianants per la vorera i evitar que hagin de baixar a l'asfalt per esquivar-los. 

L'ara detingut va increpar, en primer lloc, als treballadors de l'obra, els qui van trucar al batlle per explicar-li la situació, ja que l'home no els deixava continuar amb la feina. Calvís va apropar-se al punt de les obres, només per ser rebut per aquest individu, que va posar-se molt violent amb ell, assegurant que el mataria: "Tu de què vas, que et penses que ets l’amo de tot i fas el que vols. T’agafaré tot sol i et faré la feina i sabràs qui soc jo, et mataré”, li va etzibar aquest veí, segons ha avançat el diari Segre

Els Mossos van detenir el veí violent 

Com que l'home es mostrava molt agressiu, l'alcalde va decidir trucar directament als Mossos d'Esquadra, tement que el veí pogués arribar a colpejar-lo. Els agents van desplaçar-se amb tres patrulles i van arrestar l'acusat, mentre li prenien declaració als treballadors i també a Calvís. Aquest els va assegurar que mai havia vist aquesta persona, i que segurament el seu comportament es devia a la seva insatisfacció amb l'actual govern municipal. 

Afortunadament, tot va quedar en un ensurt, i ni el batlle ni cap dels treballadors de l'obra van patir ferides. Per la seva part, el veí denunciat va ser traslladat a comissaria per prendre-li declaració sobre les amenaces que, presumptament, va proferir contra el primer edil de Golmés.