Una extreballadora d'Amazon es va fer rica treballant amb Jeff Bezos. L'empresari milionari li va preguntar quants vidres tenia la ciutat de Seattle. Ha estat ella mateixa qui ha explicat amb tota mena de detalls com va anar la surrealista entrevista.

Ann Hiatt és una famosa empresària que va començar treballant a Amazon

La protagonista d'aquesta notícia, que s'ha fet viral a les xarxes socials, és Ann Hiatt, una famosa empresària que va començar a treballar per Amazon en els seus inicis. Es tracta d'una dona amb més de 15 anys d'experiència a Silicon Valley.

Molts dels seus amics especialistes en tecnologia li van dir que estava treballant a Amazon i que s'estaven guanyant molt bé la vida. Per aquest mateix motiu, va decidir provar sort i presentar-se en una entrevista de feina.

Ann Hiatt / Twitter

Ann Hiatt és una famosa empresària que va treballar sent la mà dreta de Jeff Bezos / Arxiu

No obstant això, al principi, no tenia gaires esperances en què la contractessin i, al cap de pocs dies, li van trucar per fer-li una entrevista d'assistent junior de Jezz Bezos. De fet, la mateixa Hiatt ha confessat que no tenia ni experiència ni estudis treballant amb directors executius, segons explica l'empresària a CNB.

La primera part de l'entrevista: 24 hores gairebé a les fosques

La primera part de l'entrevista va ser molt llarga: durava quasi un dia sencer i era en un espai on gairebé no hi havia llum. Quan va acabar aquesta fase, li van dir que li trucarien, però van anar passant els mesos i no ho van fer. 

Quan ja havia perdut l'esperança, de cop i volta, va arribar la trucada que tant esperava. Li van dir que faltava l'última fase del procés de selecció i la van citar per fer-la. El que no imaginava Hiatt era que aquesta última entrevista seria amb ni més ni menys que Jeff Bezos, el màxim responsable d'Amazon.

Quants vidres hi ha a la ciutat de Seattle?

Bezos li va fer dues preguntes que van ser clau per contractar-la. La primera va ser molt estranya: li va preguntar quants vidres hi havia a Seattle, una ciutat dels Estats Units. El director d'Amazon li va fer aquesta surrealista pregunta per veure la seva capacitat de resolució de conflictes i, després de 10 minuts, va aconseguir respondre-la basant el seu càlcul en el nombre d'habitants de la ciutat i la quantitat de coses de vidre que podrien tenir, incloses les cases, les escoles, les finestres del cotxe, entre moltes altres coses.

La segona pregunta va ser més normal: li van dir quins eren els seus objectius professionals i, finalment, la va contractar. Amb el pas dels anys, es va acabar convertint en la mà dreta de Bezos. Gràcies a la seva experiència en aquesta empresa milionària, ha aconseguit convertir-se en una de les consultores de CEO més reconegudes en l'àmbit internacional.