Diversos ferits en un atropellament dins d'una estació d'autobusos de Las Palmas de Gran Canària. Una guagua ha atropellat almenys dues persones que es trobaven assegudes en un banc a l'Estació de San Telmo, coneguda popularment com a El hoyo, a la cocapital de les illes. Aquestes dues persones a les quals accidentalment ha colpejat el vehicle aquest dimecres al migdia, segons ha informat el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat (Cecoes) 112, presenten ferides de caràcter greu i han estat traslladades en ambulància fins a un centre hospitalari proper.

L'atropellament, no obstant això, va seguir fins que la guagua es va estavellar contra una de les parets de l'Estació de San Telmo i l'impacte va deixar una trentena de ferits més, la majoria passatgers del vehicle. Poc després del sinistre, en tenir coneixement dels fets, es va activar un ampli dispositiu d'emergències format pel Servei d'Urgències Canari (SUC), que continua a la zona valorant altres ferits, quatre ambulàncies, els Bombers de Las Palmas de Gran Canària, agents de la Policia Nacional i de la Policia Local.

Interior de la guagua accidentada a l'Estació de San Telmo / Bombers de Las Palmas de Gran Canària
Interior de la 'guagua' accidentada a l'Estació de San Telmo / Bomberos de Las Palmas de Gran Canaria

Atropellament a les andanes i caos viari

L'accident s'ha produït a la zona d'andanes de l'estació d'autobusos (guaguas), al número 20, on per sorpresa va atropellar almenys dues persones i una trentena, entre passatgers i transeünts, també van resultar ferits després de l'impacte contra la paret, segons ha apuntat el diari Canarias 7. Les causes del sinistre es desconeixen en aquests moments, el que sí que se sap és que l'incident ha provocat un important caos viari no només a la ciutat de Las Palmas sinó també a gran part de l'illa de Gran Canària. La guagua, tal com explica el mitjà citat, ja ha estat retirada per una grua de l'Estació de San Telmo.