Els Mossos d'Esquadra en alerta màxima per localitzar el tirador de Canovelles. La policia catalana continuaba cercant durant aquest matí en Roger L.S. que aquest dissabte a la tarda, cap a dos quarts de set, va disparar mortalment un home a les instal·lacions del Club de Tir de Precisió de Granollers, ubicat al passeig a l'Alzina. El tiroteig va ser sense cap baralla prèvia i ni tan sols van conversar, només va disparar cinc cops a l'esquena de la víctima. Després d'aquests fets, el pistoler va fugir de l'establiment, algunes informacions diuen que va robar un cotxe a punta de pistola, però no han pogut ser confirmades en un principi (després s'ha vist que sí va ser així), també es deia podria haver-se escapolit a peu. Un gran dispositiu dels Mossos va activar-se des d'aleshores i continuaba aquest matí per tota la zona de Barcelona.

Gran desplegament dels Mossos d'Esquadra per trobar-lo

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a ElCaso.cat, poc després de les nou del matí, que encara no sabien on era en Roger L.S. i continuaven les tasques per localitzar-lo. També es creia que podria haver-se endinsat a la Serra de Collserola, precisament perquè aquest dissabte a la nit va saltar l'alarma de l'Observatori Fabra, però no està clar que tingui cap relació amb el tirador ni que sigui ell qui hauria intentat entrar a l'edifici. Diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, així com el Grup Especial d'Intervenció (GEI) van desplegar-se a diversos llocs de l'àmbit del Vallès Oriental i d'altres comarques limítrofs. Fins fa poques hores, només sabien la identitat de l'individu però no on es trobava.

La policia catalana ha mantingut un ampli operatiu per enxampar-lo. Els agents han realitzat diverses inspeccions i també han anat a casa seva per fer les comprovacions pertinents, així com llocs que freqüentava sovint per la zona. Tanmateix, el pistoler va fugir a punta de pistola en un cotxe on anaven dues dones, a les quals va obligar a conduir fins a la Regió de Múrcia. I ha estat la Policia Nacional, precisament, la que l'ha detingut a la capital provincial aquest diumenge al matí, després que sortís de Catalunya.

Roger L.S. va intentar ser militar 

El presumpte assassí, en Roger L.S., va disparar un home aquest dissabte per la tarda a Canovelles. Cinc trets a l'esquena que van acabar sent mortals, tot i que la víctima va resultar ferida crítica inicialment i va perdre la vida al cap d'uns minuts sense que els facultatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hagin pogut fer res per salvar-li la vida. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el pistoler va intentar ser militar i fins i tot va arribar a passar les proves a l'Escola de Formació Militar de Badajoz, però va ser apartat poc després al procés d'instrucció.