El famós actor Alec Baldwin va matar accidentalment la directora de fotografia Halyna Hutchins en un rodatge d'una pel·lícula als Estats Units. Li va disparar amb una pistola pensant-se que era de fogueig, però portava munició real. Aquest fet ha causat molta polèmica i tothom es fa la mateixa pregunta: qui és el responsable d'aquest accident mortal?

El pare d'Halyna Hutchins diu que Alec Baldwin no és culpable

El pare de la directora de fotografia, Anatoly Androsovych, no ha dubtat a donar la seva opinió públicament sobre qui és el responsable d'aquest tràgic accident i no ha dubtat a remarcar que Baldwin no és el culpable, sinó que els responsables dels fets són els treballadors de l'equip d'armeria, ja que haurien d'haver comprovat si les armes estaven carregades o no.

Halyna Hutchins / Imdb

Halyna Hutchins ha estat morta a trets, de manera accidental, en un rodatge als Estats Units: li va disparar  Alec Baldwin i estan intentant esbrinar qui és el responsable dels fets / Imdb

La supervisora de guió culpa a l'assistent de direcció

No obstant això, altres fonts apunten que el responsable dels fets és l'assistent de direcció, ja que ha sortit a la llum la trucada a Emergències on Mamie Mitchell, la supervisora de guió, demana ajuda després de l'accident. Abans de penjar el telèfon se sent: "Aquest maleït assistent de direcció em va cridar a l'hora de dinar per les revisions. Se suposa que havia de revisar les armes. És el responsable de què ha passat".

L'armera del rodatge, en el punt de mira

D'altra banda, altres persones pensen que Hannah Gutiérrez-Reed, l'armera de la pel·lícula, també podria tenir una implicació directa en aquest accident, ja que va ser ella qui va deixar preparada la pistola per tal que Alec Baldwin disparés.

Alec Baldwin   wikimedia

Alec Baldwin va matar accidentalment la directora de fotografia en un rodatge d'una pel·lícula als Estats Units/ Viquipèdia

Hannah Gutiérrez-Reed tenia por de carregar les armes

De fet, en una entrevista a Dialy Mail, Gutiérrez-Reed va explicar que no les tenia totes per acceptar aquesta feina al rodatge, però que en el fons sabia que ho faria molt bé.  En aquesta mateixa explicava que el que més por li feia era carregar les armes i que no sabia exactament com s'havia de fer. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Brandon Lee, fill de Bruce Lee

Aquest accident no ha estat l'únic i, de fet, Brandon Lee va ser un actor nord-americà d'arts marcials i pel·lícules d'acció, fill del mític especialista en arts marcials i actor Bruce Lee. Brandon va morir durant la filmació de la pel·lícula 'El Corb' el 1994, per una bala de calibre 11 mm en lloc d'un cartutx de foguejament, de la mateixa manera que ha passat en el cas Alec Baldwin.