El raper Morad sempre està al centre de la polèmica, encara que no sigui ell el protagonista. Això és el que ha passat aquest dijous a la tarda al barri de Llefià de Badalona. El raper, juntament amb Dellafuente, estaven realitzant el rodatge del videoclip de la seva nova cançó a les pistes de bàsquet de l'avinguda Amèrica, conegudes com la Pista Verda. Durant el dia, diverses persones s'han aproximat la zona per fer fotografies i estar a prop dels seus ídols, però a mesura que avançava la tarda la situació s'ha anat caldejant. Desenes de persones, alguns armats amb ganivets, tal com ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, han intentat assaltar la gravació.

La situació ha estat de màxima tensió amb empentes a les tanques de seguretat i llançament de botelles. Els vigilants de l'esdeveniment, que disposava d'un servei de seguretat privada, han intentat dissuadir els assaltants, però no ho han aconseguit. Un dels vigilants, fins i tot, ha resultat ferit i ha necessitat atenció mèdica. Davant aquesta situació, s'ha alertat els serveis d'emergències i efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Badalona s'han aproximat al rodatge per dissoldre la gent. Fins i tot, l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol,  s'hi ha aproximat per parlar amb els joves i intentar que es tranquil·litzessin i marxessin a casa.

El rodatge ja havia estat ajornat per raons de seguretat

La situació que s'ha produït aquest dijous a la tarda, però, tampoc ha agafat per sorpresa els rapers i la productora musical. De fet, el rodatge del videoclip estava programat pel passat dimarts, 14 de novembre, tal com va avançar Tot Badalona, però ja es va ajornar al·legant "motius de seguretat". I és que, com ha acabat passant, s'esperava que molts fans del polèmic raper assistissin al rodatge del videoclip, encara que segurament no pensaven que acabaria amb tanta violència.