Nova agressió sexual a Catalunya. Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assalt que ha patit una noia aquesta matinada a l’avinguda de Can Peixauet, de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Al voltant de les tres de la matinada una noia que estava caminant pel carrer ha estat assaltada per un grup de tres o quatre joves que li han fet tocaments i li han arrencat part de la roba. La noia ha demanat ajuda, els atacants han marxat i la jove ha estat traslladada a l’hospital dels Germans Trias i Pujol de Badalona, tot i que no presenta ferides greus.

Objectiu: identificar els agressors

Els fets, que avança ElCaso.cat i han confirmat fonts oficials dels Mossos d’Esquadra, s’estan investigant per part dels agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet, a l’espera que la víctima, una noia jove major d'edat, pugui aportar el seu testimoni i donar més detalls de l’agressió i ratificar la denúncia.

La policia catalana treballa, segons les primeres informacions, amb la línia de l’agressió sexual sense violació, però espera la declaració de la víctima per tal d’aclarir els fets i intentar identificar els tres o quatre homes que l’han atacat al mig del carrer aquesta matinada.

També a Santa Coloma: agressió homòfoba

Els Mossos d'Esquadra van rebre divendres una denúncia per una agressió homòfoba a Santa Coloma de Gramenet durant la revetlla de Sant Joan. El succés es va produir pels voltants de les 04.00 hores de la matinada al barri Oliveres, a tocar de Can Zam. La víctima tornava a cap a casa acompanyat d'un cosí seu i va demanar foc a tres joves abans de pujar al metro, tal com va avançar ElCaso.cat.

"Aquí va ser on va començar tot. Sense dir-me res vaig rebre un cop de puny a la boca al crit de 'marica de merda' i vaig caure inconscient a terra. Des d'aquell moment no recordo res", ha relatat l'afectat, Victor N., en un missatge a les xarxes socials on ha adjuntat quatre fotografies de l'agressió i els deu punts de sutura que ha necessitat el llavi. Els Mossos d’Esquadra encara no han detingut a cap dels participants en la baralla, que segons les informacions a les quals ha tingut accés aquest mitjà, són de nacionalitat espanyola.