Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual que va patir una noia la nit de dissabte a diumenge a Santpedor, al Bages, en el marc dels actes de la festa major d'aquest municipi.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Central estan investigant els fets i estan prenent declaració a persones que eren als llocs dels fets després de rebre la denúncia de la víctima.

Un noi va agredir sexualment a una noia, menor d'edat

A hores d'ara, i segons fonts dels Mossos, encara no s'ha practicat cap detenció. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els fets van passar de matinada en una zona propera a on es feia la festa. Un home, que encara no ha pogut ser identificat, va agredir sexualment una noia menor d'edat. Les investigacions dels Mossos se centren ara a esbrinar qui era el noi, també jove, que va agredir la noia.

Més enllà de la denúncia que la víctima va presentar a la comissaria dels Mossos, l'Ajuntament de Santpedor també ha confirmat l'agressió sexual.

Concentració de suport a l'Ajuntament de Santpedor

Unes 200 persones es van concentrar diumenge a la tarda a la plaça de l'Església per mostrar el seu rebuig als fets. La concentració la van convocar la Comissió de Penyes i durant la mateixa es va llegir un manifest elaborat per l'Ajuntament de Santpedor, la Comissió i el col·lectiu feminista Jerònimes.

Concentració Rebuig - Ajuntament de Santpedor

Imatge de la concentració de rebuig a l'agressió sexual de Santpedor, davant del consistori / ElCaso.cat

Els concentrats van rebutjar l'agressió i van enviar tot el suport incondicional a víctimes i famílies. El manifest lamenta que l'agressió ocorreguda a Santpedor no és un cas aïllat ni casual i expressa el seu total rebuig. Asseguren també que durant la Festa Major s'han produït altres agressions físiques, "totalment gratuïtes".