Fiscalia demanarà 17 anys de presó per un noi de 25 anys que, presumptament, va violar una àvia de 94 anys a Tamarit de Llitera (Osca). Segons les investigacions policials, el jove va entrar a casa de la víctima, la va agredir sexualment i li va intentar robar. 

Els fets van passar el 16 de gener del 2021 a Tamarit de Llitera, un municipi que fa frontera amb Catalunya i Aragó. La víctima és una dona de 94 anys que, en el moment dels fets, estava dormint a casa seva quan, de cop i volta, un noi de 25 anys d'origen gambià es va colar a l'interior del domicili.

La Guàrdia Civil va obrir una investigació per localitzar el violador

Va ser llavors quan, presumptament, la va agredir sexualment. La Guàrdia Civil va obrir una investigació per identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, que va quedar detingut.

Anciana / Archivo
Una dona de 94 anys va ser víctima d'una agressió sexual a Ponent: el presumpte autor dels fets és un noi de 25 anys que es va colar a casa seva / Arxiu

Fiscalia demana 17 anys de presó per agressió sexual, temptativa de robatori i lesions

Segons explica el diari lleidatà Segre, l'home està acusat de diversos delictes: agressió sexual, temptativa de robatori en un domicili habitat i lesions lleus. Per aquest mateix motiu, Fiscalia demana una pena de 17 anys de presó i una indemnització de 230.000 euros a la víctima.

La víctima és una dona de 94 anys que demana 19 anys de presó per l'agressor

La dona de 94 anys ha demanat dos anys més de presó pel presumpte agressor sexual. Caldrà esperar que se celebri el judici per saber si, finalment, l'acaben condemnant per aquesta violació.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press
Fiscalia demana una pena de 17 anys de presó per un home que, presumptament, va agredir sexualment una dona de 94 anys a Tamarit de Llitera (Osca) / Europa Press

Una altra violació molt similar a una dona de 95 anys a Figueres

Fa uns mesos, una altra àvia va ser víctima d'una agressió sexual amb les mateixes característiques a Figueres (Alt Empordà). Un home es va colar a casa de la dona de 95 anys i la va violar, deixant-la greument ferida: va estar dies ingressada a l'hospital i, afortunadament, es va poder recuperar.

A presó de manera provisional i sense fiança

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar-lo, localitzar-lo i  detenir-lo i, després de passar a disposició judicial va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets, ja que les excuses que es va inventar per justificar els fets, no van convèncer al jutge instructor: explicava que la va confondre amb una amiga seva.