Nou atac homòfob, ara a la ciutat de Granollers. Agents de la Policia Local van detenir aquest dimecres una persona acusada d'agredir-ne una altra pel simple fet de la seva condició sexual. Els fets van tenir lloc al parc Torras Villà, al centre de la ciutat, al voltant de dos quarts de nou del vespre. La víctima i la seva parella es van fer un petó al mig de la via pública quan una altra persona ho va veure i va anar cap a ells amb actitud agressiva.

L'agressor va recriminar a la parella que es donessin mostres d'afecte en públic i al mig del carrer, el que va originar una forta discussió entre ells. En un moment donat, l'individu va colpejar la víctima amb una ampolla al cap, provocant-li un trau pel qual va haver de rebre assistència mèdica. Després d'alertar dels fets als serveis d'emergències, fins al lloc es van activar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Granollers. També efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Diversos punts de sutura

Els sanitaris van haver de donar diversos punts de sutura al cap a la víctima i els policies van detenir l'agressor. Pel que fa a la parella de la víctima no va arribar a patir cap agressió física. Els agents van poder confirmar amb diversos testimonis dels fets que la motivació de l'agressió era que els dos homes s'havien fet un petó al mig del carrer. Per aquest motiu, l'atestat ha estat traslladat a la fiscalia per delictes d'odi i discriminació. La unitat d'atenció a les víctimes dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del seguiment del cas i des de l'Ajuntament de Granollers han condemnat els fets i han traslladat el suport del consistori a les víctimes.