Agents de la Policia Municipal de Madrid han detingut un home de 73 anys per agredir sexualment un nen d'11 anys, el fill de la seva assistenta, en un pis situat al districte de Ciudad Lineal. Els fets van tenir lloc el passat 30 de març, després que la víctima i la seva mare es quedessin a dormir al domicili de l'home la nit anterior. En un moment donat, per quedar-se a soles amb el menor, l'avi li va ordenar a la dona, amb qui mantenia una relació d'amistat, que havia de fer-li uns encàrrecs. Així doncs, la dona va sortir un moment de casa, deixant el seu fill assegut al sofà sense imaginar-se el que estava a punt de succeir.

Va agredir sexualment al nen en quedar-se a soles

Quan ja estaven tots dos sols al pis, l'home va anar cap al menor i li va començar a fer tocaments en contra de la seva voluntat. Es va col·locar darrere d'ell, es va aproximar a la seva esquena i va començar a fregar els seus genitals amb les natges del nen, simulant una pràctica sexual. El menor, davant aquesta situació, va aconseguir desfer-se del seu agressor i va marxar corrent fins a tancar-se en un lavabo de l'habitatge. Des d'allà va poder contactar per telèfon amb la seva germana gran, qui va ser l'encarregada d'alertar del que acabava de passar a la seva mare.

Immediatament, la dona va deixar de fer els encàrrecs que li havia dit l'home i va tornar al pis. Al mateix temps, va alertar els serveis d'emergències i efectius de la Policia Municipal de Madrid també van anar cap a l'habitatge, on van detenir l'home i van prendre declaració tant al menor com als possibles testimonis dels fets. L'home està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. Per la seva banda, un equip de psicòlegs de Samur-Protección Civil van atendre la mare i el nen, que va ser traslladat a l'hospital Niño Jesús de Madrid.