La Policia Local de Torredembarra va detenir el passat dimecres, 14 de juliol, un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola, que, presumptament, havia agredit als seus dos pares, d'uns vuitanta anys, després de recriminar-los que no tenien alcohol a la nevera ni a casa. L'home va quedar detingut per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar després de la denúncia presentada pels seus pares a la comissaria de Torredembarra, segons detalla el Diari de Tarragona.

Ataca els seus pares quan veu que no hi ha alcohol a casa

Els fets havien arrencat la nit abans, quan l'home va insultar, primer, i agredir, després, els seus dos pares, d'uns vuitanta anys, quan va veure que no hi havia alcohol a casa.

Els dos progenitors d'aquest home, que ja té antecedents per violència contra ells, no disposen d'alcohol a casa per evitar el consum per part del noi, que també barreja amb drogues. La nit de dimarts, però, com que no va trobar alcohol a casa va insultar-los, cridar-los, amenaçar-los de mort i fins i tot va donar cops als seus pares.

Els pares van denunciar el seu fill després de ser agredits

L'endemà els dos van presentar denúncia i una patrulla de la policia el va detenir, i després de passar una revisió mèdica, va ser entregat als Mossos d'Esquadra del Vendrell, que van ser els encarregats d'entregar-lo al jutge, acusat d'aquest delicte de violència contra els seus pares. La detenció es va poder fer sense incidents.

Els pares havien rebut ja, anteriorment, agressions per part del seu fill, però no ho havien denunciat. El jove té problemes d'addicció a l'alcohol i a altres substàncies i és habitual, van explicar els pares a la policia, que es mostri agressiu amb ells, sobretot, quan no té diners per comprar alcohol o quan no en troba a casa.

Ara s'està a l'espera que el jutge analitzi la situació per si accepta, o no, les peticions que van fer els pares, que van sol·licitar una ordre de protecció per evitar noves agressions del seu fill, l'home de 44 anys detingut per la Policia Local de Torredembarra.

Arrenca els ulls a un vigilant d'un hotel de Cambrils

Fa poques setmanes els Mossos d'Esquadra van detenir un noi de 17 anys, de nacionalitat espanyola, que per culpa d'un brot psicòtic va agredir la seva mare i una amiga d'ella en un hotel de quatre estrelles de Cambrils, al Baix Camp. Després, quan la dona va demanar ajuda, el noi va agredir un dels clients de l'hotel i va també atacar, de manera molt violenta, un dels vigilants de l'hotel, que va anar a col·laborar amb la mare.

Cambrils

Imatge de l'hotel de l'agressió de Cambrils / Cedida

L'agressió va ser tan violenta que després de donar-li puntades de peu i cops de puny li va arrencar els ulls, que van quedar a terra. En la detenció, va intentar robar l'arma reglamentària a un caporal dels Mossos i li va donar un cop al cap.

El noi va poder ser reduït i traslladat, sedat, a l'hospital de Reus. L'endemà, que seguia en estat nerviós, va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu, a Barcelona. Després va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors. El jove ja havia tingut quatre episodis d'atacs violents des del mes de març.