Un individu amb ordre d'allunyament ha estat detingut en El Campello (Alacant) per, suposadament, colpejar amb un pal, assestar diversos cops de puny i retenir la seva exdona, així com amenaçar-la de llançar-la des del balcó si no accedia als seus desitjos sexuals.

L'agressor va haver de ser reduït

Segons la Policia Local d'El Campello, la dona va aprofitar una distracció per escapolir-se de l'agressor, fugir de l'habitatge on havia estat agredida i retinguda, i refugiar-se en una cafeteria propera, des de la qual va denunciar l'ocorregut a la policia.

L'actuació va ocórrer dimecres passat sobre les 22:30 hores al carrer Jaume I i quan van arribar els agents, la víctima va explicar en un alt estat d'agitació que sobre l'home pesava una ordre d'allunyament i que durant el temps que havia estat retingut a casa contra la seva voluntat l'acusat li va impedir sortir o comunicar-se amb ningú.

Finalment va poder fugir del domicili perquè li va suplicar sortir per comprar tabac. L'home li ho va permetre amb l'advertència que ho fes amb diligència o que s'atingués a les conseqüències.

Es dona la circumstància que el detingut, que havia entrat a l'habitatge amb una còpia de les claus que ell s'havia fet, es "vantava" davant d'ella d'haver passat per la presó, relata Efe.

Quan els agents van accedir a l'habitatge l'agressor va adoptar una actitud violenta, per la qual cosa va haver de ser reduït. Sobre ell pesa un ampli expedient, amb més de mig centenar de ressenyes.

La víctima va ser traslladada al centre de salut per ser atesa de les lesions que presentava mentre que l'home va ser posat sota la custòdia de la Guàrdia Civil.

Detenen a Barcelona un fugitiu buscat per violar-ne una de menor

La Policia Nacional ha detingut a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) un fugitiu buscat per l'Equador per la violació d'una menor, i sobre qui pesava una Ordre Internacional de Detenció de la Interpol.

Detingut / GatoDesing

Detingut / GatoDesing

Segons informa aquest divendres la Policia Nacional, el detingut en va agredir sexualment una de menor a qui va deixar embarassada, uns fets castigats amb 25 anys de presó per les autoritats equatorianes.

Les gestions per a la seva localització van ser complexes en no constar cap domicili, encara que finalment va ser localitzat i detingut a L'Hospitalet de Llobregat.