Un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida va acabar aquest diumenge ferit greu amb una cama trencada després de ser atacat per un jove que havien anat a detenir al carrer Passatge Sant Jordi. El noi, de 20 anys i nacionalitat hondurenya, s'havia enredat en una forta discussió amb la seva mare als volts de les deu del matí, i l'aldarull va espantar alguns dels veïns que van decidir alertar a la policia. Quan van arribar, l'ara detingut es va posar molt violent amb els agents, i va arremetre contra un d'ells i li va fracturar la cama. L'agent municipal va haver d'ingressar a l'Hospital Arnau de Vilanova i el noi va ser detingut per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat. El policia, segons han explicat fonts properes al cas a ElCaso.cat, té el peroné trencat i es troba a casa seva pendent d'operar.

Baralla familiar que acaba amb un agent ferit 

Diverses patrulles van acudir al domicili de l'esmentat carrer de la capital del Segrià alertats pels veïns d'una trifulga en un dels pisos. Quan van arribar amb diverses patrulles, es van trobar una mare i el seu fill discutint acaloradament. En un primer moment no semblava que el noi hagués ferit la dona, i els agents es van centrar a mediar entre tots dos

Al principi tot va anar bé, amb els ànims progressivament més calmats, fins a un punt que el jove, de cop, va tornar a alterar-se, ara dirigint la seva ira cap als agents de la Guàrdia Urbana que intentaven apaivagar-lo. Després d'insultar-los i d'amenaçar-los va passar a la violència física, segons el diari Segre, i va ser llavors quan va ferir un dels policies, trencant-li la cama per evitar ser detingut. 

Veient la gravetat de la lesió, es va requerir al lloc una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van tractar la ferida, una fractura a la tíbia, i el van evacuar a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pel que fa a l'agressor, va quedar detingut in situ i traslladat a comissaria on continua a l'espera de passar a disposició judicial en les properes hores.