Una jove de 18 anys, que no sabia que estava embarassada, mor poc després de donar a llum un nen a casa a Bristol. El bebè està ingressat a l'hospital.

Una adolescent mor en donar a llum

Danielle, britànica de 18 anys, va ser atesa d'urgència a casa seva diumenge passat per estar de part.

Els metges i la policia van aconseguir traslladar-la a l'hospital, però va morir abans de poder fer res per la seva vida.

El bebè està ingressat a l'hospital de Bristol.

El pare, Ozzy Godfrey, també de 18 anys i parella de Danielle des de feia dos anys, ha publicat fotos del petit, Danny, a l'hospital mentre escrivia a Facebook: "Tindré un nen, el que Dani hagués volgut. És una pena que no el pugui conèixer".

"Que tothom conegui Danny Godfrey, el meu fill. S'assembla a la seva mare. Estic lluitant per tu, homenet, mantén-te fort per mi també, no em deixis ara".

Mor embarassada

No van poder salvar-li la vida quan va donar a llum a casa i va ser traslladada a l'hospital. El nadó està ingressat / Facebook

D'altra banda les autoritats detallen que "La seva mort està sent tractada com a inexplicable i estem duent a terme més investigacions", segons informa Mirror.

No sabia que estava embarassada

Una amiga de la morta explicava que l'embaràs de Danielle era completament desconegut per a la jove i el seu entorn, i que la família no té res preparat per al nounat.

És per això que Ozzy va llançar una campanya a la pàgina de GoFundMe per recaptar fons per mantenir el seu fill i pagar les despeses del funeral de la jove morta.

Els seus amics també recapten diners per pagar un cavall i un carruatge per portar el cos de Danielle durant el seguici fúnebre, ja que la jove adorava muntar a cavall.

La pàgina ja ha recaptat més de 3.000 lliures (uns 3300 euros) en només 20 hores.