Un home mor en un accident de trànsit a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre) aquest dilluns a la carretera N-420.

Un home mor en un accident de trànsit a Móra d'Ebre

Els fets han passat aquest dilluns, 27 de setembre, a la carretera N-420, concretament al punt quilomètric 823 a l'altura de Móra d'Ebre, la capital de Ribera d'Ebre. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 9:33, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Circulació tallada en sentit est

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).  Pel que fa a la incidència viària, s’ha tallat la via en sentit est.

Accident mortal entre tres cotxes

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un accident entre tres turismes. A conseqüència de l’accident, ha mort un dels conductors. A més, un home i una dona han resultat ferits lleus i els han traslladat a l’hospital de Móra d'Ebre. La investigació continua oberta, en mans dels Mossos d'Esquadra, i estan intentant esbrinar quina ha estat la causa d'aquest accident.

Bombers de la Generalitat / Carles Palacio

Mor un home en un accident de trànsit a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre) / Carles Palacio

Moren 97 persones a les carreteres catalanes aquest 2021

Amb aquesta víctima, són 97 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

Accident de trànsit mortal a Saus, Camallera i Llampaies 

El dimarts de la setmana passada, hi va haver un altre accident de trànsit mortal a Catalunya, concretament a Saus, Camallera i Llampaies (Alt Empordà). Els fets van passar al punt quilomètric 7,5 de la GI-623. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver un sinistre en una sortida de la carretera. A conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant ha mort

Detenen un home borratxo i drogat per matar dos ocupants d'una moto a Lleida

A Lleida, fa dues setmanes, un conductor borratxo i drogat va matar els dos ocupants d'una motocicleta a Lleida. Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del tot terreny com a presumpte autor de dos homicidis per imprudència greu, conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i omissió del deure de socors.

Les víctimes mortals són de J.L.B., un home de 41 anys i d’M.M.F., una dona de 39, ambdós veïns de Lleida, que van morir, presumptament, a mans del conductor borratxo, que ha ingressat a presó de manera provisional i preventiva acusat d'un delicte d'homicidi imprudent greu.