Un jove de 32 anys ha mort en un tràgic accident de trànsit a Fuenlabrada (Madrid): s'ha quedat sense benzina al mig de la carretera i un cotxe l'ha envestit.

Accident de trànsit mortal a Fuenlabrada

Els fets han passat aquest dissabte, segons informa Emergències 112 de la Comunitat de Madrid. Tot ha començat quan un home de 32 anys estava tranquil·lament per l'autopista i, de cop i volta, s'ha adonat que s'estava quedant sense benzina.

Ambulancia Summa 112 Madrid / Twiter Summa 112

Un jove de 32 anys mor en quedar-se sense benzina al mig de l'autopista i ser envestit per un altre cotxe a Fuenlabrada (Madrid) / Summa 112

Carretera R-5 de Fuenlabrada

Immediatament, s'ha intentat dirigir fins a la gasolinera més propera, però a mig quilòmetre d'arribar, s'ha quedat sense combustible al mig de la carretera R-5 de Fuenlabrada, en el quilòmetre 9 en sentit Madrid.

El que no imaginava el jove era que quedar-se sense gasolina li faria patir un tràgic accident que l'acabaria matant: s'ha quedat aturat al mig de la carretera i un cotxe l'ha envestit i un cotxe ha xocat contra ell.

Es queda sense benzina i un cotxe l'envesteix

Els bombers de Fuenlabrada l'han tret del cotxe i, després, el personal del Summa 112 han vist que l'home estava greument ferit i en parada cardiorespiratòria i, tot  i que li han realitzat la reanimació cardiopulmonar, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El cotxe que l'ha envestit el conduïa un home de 37 anys, que presentava diversos pocs i ferides després de l'impacte. Summa 112 l'ha estabilitzat i l'ha traslladat en estat lleu a l'hospital Puerta del Sur de Móstoles. La Guàrdia Civil ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.