Quan a un periodista li toca fer la seva feina, una cosa molt quotidiana és que en les cobertures hagi de reportar la mort de persones que han quedat atrapades o, fins i tot, un fet més comú, un accident de trànsit mortal. Però no és res dolent comparat amb què li ha passat al periodista brasiler Carlos Alberto Baldassari.

El periodista estava treballant quan es va assabentar d'una terrible notícia. El Carlos Alberto va anar a cobrir un accident mortal a la carretera Antonio Machado Sant'Anna, a prop de São Paulo (Brasil). Un cotxe havia impactat contra un camió i, com a conseqüència, havia mort el conductor de l'automòbil.

S'assabenta en directe de la mort del seu fill

Carlos Alberto estava retransmetent l'accident en directe per les xarxes socials del mitjà on treballa. El periodista es va apropar fins al lloc de l'accident i va dir en arribar: "La Nostra Senyora d'Aparecida, quin accident més lleig". Quan es va apropar una mica més per veure els detalls, va tallar la transmissió en directe. "Aquesta és la situació aquí, continuarem fent un seguiment i tornarem en qualsevol moment, aconseguiré més dades, d'acord? I tornarem en qualsevol moment. La situació és realment molt complicada, tornarem", va afirmar als espectadors.

Però el periodista no s'esperava el que anava a veure. Més tard, quan va reprendre la retransmissió, va explicar amb una enteresa i malgrat el dolor de la notícia, que la víctima de l'accident era el seu fill. Carlos Alberto Baldassari va continuar dient que lamentablement al món de la informació, hi ha moments en què els periodistes cobreixen esdeveniments que involucren familiars. "Desgraciadament, en aquest món de la informació de vegades cal cobrir esdeveniments que impliquen membres de la família. Per desgràcia, avui és el meu fill". En una entrevista amb el mitjà G1, el periodista va admetre que, quan es dirigia fins al lloc de l'accident, tenia una molt mala intuïció.

I aquesta mala intuïció es va tornar realitat. Carlos Alberto va descobrir que al lloc dels fets, el mort era el seu propi fill. El periodista estava emetent en directe per a Balda News a Facebook quan va interrompre en aquell mateix instant la transmissió. Minuts després, va tornar a connectar-se per confirmar la relació que tenia amb la víctima.

El cotxe va envair el carril contrari

La Policia de Carreteres del Brasil va informar que els vehicles involucrats van xocar de cara, a causa que, segons la versió del conductor de la camioneta, l'automòbil va envair el carril del sentit contrari, provocant-li la mort al jove.

Thiago Cequeto Baldassari, de 32 anys, va morir en el fatal accident. Un camió que circulava des de Ribeirão Preto a Araraquara va impactar el seu cotxe model Gol a pocs metres de l'entrada al Parc São Paulo, a la carretera SP-255. Era pare d'una nena de 8 anys i tenia la seva esposa embarassada. Els bombers i equips del servei d'emergència van arribar al lloc de fets, encara que no van poder fer res per salvar la vida del jove.