Un veí de Bot, a la Terra Alta, ha mort després de patir un accident fatal de tractor. El vehicle ha bolcat, causant ferides de gravetat a l'home i deixant-lo atrapat a sota. Els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets, però, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida. 

La víctima mortal d'aquest accident és un home de 61 anys resident de la localitat de Bot, un poble de la Terra Alta (Tarragona). L'home estava realitzant tasques agrícoles a la seva finca, segons ha sabut el Diari de Tarragona, quan el tractor que conduïa ha bolcat i l'ha deixat atrapat a sota, amb ferides molt greus. L'accident ha tingut lloc poc abans de les tres de la tarda, en una zona que es coneix com el barranc del Cullerer, i una persona ha alertat el 112 que hi havia un home inconscient atrapat sota un tractor. 

El tractor ha bolcat en una zona de difícil accés

Els Bombers de la Generalitat, en rebre l'avís, han activat tres dotacions terrestres que s'han desplaçat fins al lloc dels fets; el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), per la seva banda, ha enviat un helicòpter medicalitzat i una ambulància. Malgrat el dispositiu de rescat de l'home, la zona on ha patit l'accident era de molt difícil accés pels serveis d'emergències, segons apunta el mitjà tarragoní.

Un cop han aconseguit arribar fins a la víctima, aquesta ja havia mort, a conseqüència del pes del tractor sobre seu i de les greus feride​s que el vehicle li ha causat en caure-li a sobre. Tot i que les causes de la mort s'atribueixen principalment a la caiguda del tractor, els Mossos d'Esquadra, que també s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquest fatídic accident.