Un camió ple de porcs bolca al mig de la carretera a la Vall d'en Bas (Garrotxa): de 160 animals que portava el vehicle, n'han mort 40.

Moren 40 porcs en un accident a la Vall d'en Bas

Un camió carregat amb 160 porcs s'ha accidentat i ha bolcat aquest diumenge al matí a la C-63 a la Vall d'en Bas. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 7.35 hores al quilòmetre 65 de la C-63, a tocar del túnel de Sant Esteve d'en Bas, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El conductor del camió ha quedat il·lès, però una quarantena de porcs han mort.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en el sinistre i han ajudat a excarcerar els animals que havien quedat atrapats al vehicle. L'accident ha obligat a donar pas alternatiu a la zona i només s'ha tallat la via durant una estona per retirar el camió accidentat.

Els Bombers ho expliquen a Twitter

"Hem treballat a primera hora del matí amb 5 dotacions terrestres en l'accident d'un camió carregat de garrins a la C-63, a la Vall d'en Bas (avís 07.35 h). Hem ajudat a excarcerar els animals que havien quedat atrapats al vehicle. De 160 que en duia, 40 han mort", expliquen els Bombers de la Generalitat al seu compte de Twitter.

Bombers de la Generalitat / Carles Palacio

Un camió ple de porcs bolca a la Vall d'en Bas (Garrotxa): 40 animals morts / Carles Palacio

Accident de trànsit a Castelló de Farfanya

No és la primera vegada que hi ha un accident de trànsit amb un camió carregat de porcs i, de fet, fa un mes, un camió ple de garrins va protagonitzar un accident a Castelló de Farfanya (Noguera): un camió de grans dimensions va bolcar i va esclafar un cotxe, deixant una persona ferida.