Ensurt dels grossos aquest matí a la C-26 en el seu pas per Castelló de Farfanya, a la comarca de la Noguera. Un camió de grans dimensions carregat de porcs ha bolcat en un tram amb revolt d'aquesta carrera en el seu pas per un tram urbà d'aquest municipi de la Noguera. La carretera que surt de Balaguer direcció Oest és força transitada.

Camió carregat de porcs

El camió carregat de porcs, per causes que encara estan investigant els Mossos d'Esquadra, ha bolcat al voltant de les onze del matí i ha acabat sobre un turisme que estava estacionat al voral, tal com han explicat fonts de Trànsit a ElCaso.cat i es pot veure en aquestes espectaculars imatges de l'accident.

Camio Porcs C26 Lleida 2

Imatge de la zona de l'accident, a la C-26, a Castelló de Farfanya, a la Noguera / ARC

Per sort, la conductora del vehicle no estava a l'interior del cotxe. Tot i això, per culpa de l'accident, també ha resultat ferida.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida ferida menys greu. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Investigació i trasllat dels porcs

Després de l'accident els Mossos d'Esquadra han iniciat la investigació per aclarir els fets i també per obrir la circulació. S'ha fet pas alternatiu per la via, que no s'ha hagut de tallar, mentre s'espera que un veterinari revisi els porcs i puguin ser evacuats a un altre camió i puguin ser traslladats.

L'accident ha generat força expectació en aquesta tranquil·la població de la Noguera, de menys de 600 habitants i a tocar de la capital de la comarca, Balaguer.