Una persona ha mort en un accident a la C-14 a Artesa de Segre (Noguera). Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un xoc frontal entre un totterreny i una furgoneta. Com a conseqüència del xoc, ha mort la passatgera davantera del totterreny. Tres persones més han resultat ferides menys greus i una ferida lleu.

Accident frontal a Artesa de Segre

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 106 de la C-14, a l’altura d’Artesa de Segre. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.24 h.

Pel que fa a la incidència viària, la via ha estat tallada durant un parell d’hores i ara es dona pas alternatiu.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 87 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Un home mor en un accident de parapent a Organyà

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dijous a la tarda a les 17:30 el cos d’un home que ha patit un accident mortal mentre practicava parapent a Organyà (Alt Urgell).

A les 13:08 l’instructor que acompanyava l’home accidentat ha donat l’avís de l'accident, que ha passat a prop del mirador de les Solanes. Els Bombers han activat un helicòpter amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Muntanya i metge especialitzat en rescats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també dues dotacions terrestres dels parcs de la Seu d’Urgell i Organyà. A les 13:34, el personal ja era amb la víctima. Malgrat la ràpida atenció, no s’ha pogut fer res per la seva vida.

Helicóptero Bombers de la Generalitat / Cedida

Helicóptero Bombers de la Generalitat / Cedida

Els efectius de Bombers han recollit la ubicació exacta del lloc de l’accident i han avisat als Mossos d’Esquadra, que han desplaçat una dotació de la Unitat d’Intervenció a Muntanya (UIM) i una patrulla de seguretat ciutadana.

L'operatiu dels Bombers ha facilitat l’accés al lloc dels fets per tal que els agents obtinguessin la informació necessària per a l’aixecament del cadàver i posterior investigació.

El mateix helicòpter dels Bombers ha transportat el cos fins a l’Institut de Medicina Legal de Lleida. La investigació dels fets anirà a càrrec de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria (UTSA) dels Mossos.