Un home de 46 anys ha mort aquesta nit atropellat quan travessava l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Gregori, a la comarca del Gironès.

Un home mor atropellat a Sant Gregori

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquesta nit de dijous, passats dos quarts d'onze, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís de sinistre al punt quilomètric 59 de l'autopista AP-7, al seu pas per la localitat de Sant Gregori, a la comarca del Gironès

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va atropellar mortalment un home que anava a peu per la via.

La víctima, T.V.L., de 46 anys i veí de Girona, havia aturat el seu cotxe al voral de l'autopista i estava travessant-la.

Travessava l'AP-7 de nit

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El xoc va ser mortal per al vianant, però el conductor del turisme que el va atropellar va resultar il·lès.

ambulancia sem acn

Un home és atropellat quan travessava l'AP-7 a peu a l'altura de Sant Gregori / ACN

Aquest és el sisè vianant que mor en un accident de trànsit enguany, formant part de les 64 víctimes mortals que ja acumula la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

Un taxista envesteix una moto per fer-la caure a Barcelona

Ahir dijous també es registrava un incident entre vehicles als carrers de Barcelona, quan un taxista i una motocicleta que s'havien picat van acabar originant uns fets que s'han fet virals a les xarxes socials.

Va ser a l'avinguda General Mitre amb Travessera de Dalt on un taxista va creuar el seu vehicle -que estava ocupat- per barrar el pas a una motocicleta.

A sobre hi anaven una dona i un home, que van xocar contra la finestreta del cotxe i van caure aparatosament.

Taxi moto Barcelona  Motoristes BCN

Indignació per l'actuació d'un taxi, que va barrar el pas a una moto per fer-la caure a Barcelona / Motoristes BCN

Després, el taxi es va fugar i va ser la resta de conductors qui va ajudar els accidentats.

El taxista va ser identificat pels companys del sindicat Élite Taxi, que denunciaran els fets a la Guàrdia Urbana, i des de Motoristes BCN rebutgen els fets i demanen restablir la bona convivència al carrer.

També asseguren que es tracta "d'un cas aïllat que no veiem cada dia" i que "no ha de desprestigiar els taxistes de Barcelona, que fan una molt bona feina".