Greu incident aquest migdia al Maresme, on la policia ha disparat contra un home que s'escapava d'un control policial. L'home, el conductor d'un Skoda gris, ha resultat ferit greu amb per un tret de bala a la zona baixa de l'esquena i ha hagut de ser traslladat a l'hospital de Can Ruti de Badalona.

 

La persecució s'ha iniciat al voltant d'un quart de dues d'aquest dimecres a la carretera N-II quan un cotxe s'ha saltat un control policial de la Policia Local de Mataró. Segons les primeres informacions, que consten a l'atestat policial, el conductor havia donat positiu per drogues al control i quan li havien d'immobilitzar el cotxe, a iniciat la fugida.

El vehicle ha seguit la ruta, sense fer cas a la policia, i ha entrat al nucli d'Arenys de Mar, després ha tornat a la carretera N-II i finalment, a la recta entre Arenys i Canet de Mar, en sentit nord, ha envestit el vehicle policial i a continuació ha col·lidit amb el lateral de la via.

Trets contra el vehicle per aturar-lo

En aquest punt, i tal com es veu al vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, una patrulla policial ha disparat contra el vehicle per aturar-lo. La intenció era disparar contra la roda del vehicle, però el conductor ha rebut un impacte.

Tal com ha pogut saber aquest mitjà, el tret efectuat per un dels agents que estaven participant en la persecució ha impactat contra el conductor, que ha resultat ferit i ha hagut de ser evacuat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'home ha estat traslladat a l'hospital de Can Ruti de Badalona amb un impacte de bala, d'entrada i de sortida, a la zona baixa de l'esquena. El conductor està greu, però a hores d'ara no es pateix per la seva vida.

Investigació per aclarir els fets

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Metro Nord dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de les investigacions per aclarir tot el que està relacionat amb aquest fet. Aclarir de què escapava el conductor i també com s'ha produït el tret contra el cotxe i com és que l'home ha resultat ferit.