Aquesta matinada un cotxe ha abandonat davant de l'Hospital de Figueres un home d'uns 40 anys malferit: tenia diversos cops al cap i també una ganivetada amb un tall profund a la zona abdominal.

Els fets han passat quan passaven pocs minuts de la mitjanit, ja de dilluns, quan un cotxe ha aparcat davant de l'hospital i ha abandonat un home de mitjana edat que estava greument ferit. El vehicle no s'ha esperat i ha abandonat l'aparcament del centre mèdic.

Un home francès d'uns 40 anys

Es tracta d'un home que parlava francès, però que no portava documentació. El vigilant de seguretat del centre sanitari, en veure l'home que acabaven d'abandonar, i després d'avisar als seus companys de l'interior de l'hospital, que han fet les primeres atencions, també s'ha posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Ja estabilitzat, i per la gravetat de les ferides, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'ha traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on segueix ingressat. De manera paral·lela, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir qui és l'home i què l'ha portat a acabar, ferit greu, abandonat a l'hospital de Figueres. La policia analitza les imatges de les càmeres de seguretat per si poden localitzar el vehicle que han fet servir per deixar l'home i escapar del lloc.

L'home no col·labora amb la policia

Les primeres línies d'investigació apunten a la possibilitat que l'agressió hagi estat motivada per un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues. Els agents de la Unitat d'Investigació de Figueres ja han provat d'interrogar l'home ferit, però, i segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, no es mostra molt col·laborador amb la policia. El que sí que té clar la policia és que les ferides no són accidentals.

Les investigacions ara se centren a saber qui ha abandonat l'home, qui és i quina relació té ell amb les persones que l'han abandonat. La policia, però, no amaga que, tenint en compte que ell podria ser un dels també implicats en el fet delictiu que ha motivat l'enfrontament, mai es pugui arribar a resoldre, si ell no col·labora.