Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 37 anys i nacionalitat francesa per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de substàncies estupefaents. Els fets van tenir lloc aquest dimarts quan faltaven pocs minuts per arribar a la mitjanit i una patrulla de Trànsit de la policia catalana es va trobar un cotxe aturat al mig de la carretera N-II, al seu pas pel terme municipal de Figueres

Els agents van comprovar que el vehicle estava correctament tancat i no hi havia cap persona a l'interior. El lloc on havia estat estacionat suposava un gran perill per a la resta de conductors, ja que provocava problemes de visibilitat i no hi havia cap senyalització que indiqués que allà hi havia un cotxe aturat. Per aquest motiu, es va alertar el servei de manteniment de carreteres per retirar-lo amb una grua.

La conductora havia marxat a buscar benzina perquè s'havia quedat sense

Abans que arribessin, però, els agents dels Mossos van veure com una dona s'apropava al vehicle amb una garrafa plena de benzina, tal com ha avançat el Diari de Girona. Segons va explicar als policies, s'havia quedat sense benzina i havia deixat el cotxe aturat a la carretera mentre anava a buscar una estació de servei propera per agafar-ne i poder seguir amb el seu camí. La dona va pujar al vehicle amb la intenció de marxar, però els policies la van aturar.

Els símptomes d'estar sota els efectes d'alguna substància estupefaent eren evidents, així que li van practicar un test de drogues. Les sospites dels agents es van confirmar quan la prova va donar resultat positiu en tres drogues diferents: opiacis, cànnabis i cocaïna. Després d'això se li va registrar el vehicle i es van trobar dos embolcalls de cocaïna. Per aquest motiu, es va detenir a la conductora i es va immobilitzar el vehicle.