Moren més de 40 persones a l'Índia i altres 60 estan intoxicades per beure alcohol adulterat. En aquest país hi ha moltes prohibicions pel que fa al consum de begudes alcohòliques. Així doncs, són moltes les persones que el compren de manera il·legal i, en aquest cas, la beguda estava adulterada. La Policia està buscant qui és el venedor del licor, que està provocant moltes morts i, de moment, encara no l'han trobat.

Els fets han passat en els darrers dies a diferents a la regió de Gujarat, concretament a la zona d'Ahmedabad i Botad. De fet, en aquesta regió s'han fet bastants restriccions per frenar el consum de begudes alcohòliques. Una de les begudes prohibides és el licor, que ha estat la causa de mort de més de 40 persones.

Alerta sanitària per la misteriosa mort de moltes persones a l'Índia

L'alerta sanitària va començar perquè, de cop i volta, moltes persones van començar a anar al metge amb una simptomatologia molt estranya i amb un pronòstic molt greu. Moltes d'aquestes persones, van morir en estranyes circumstàncies després de passar dies ingressades.

Així doncs, es va obrir una investigació per esbrinar les causes d'aquestes morts tan estranyes i van poder comprovar que es tractava d'una intoxicació per beure alcohol adulterat.

chupitos alcohol dylan de jonge
Moren més de 40 persones per beure alcohol adulterat a l'Índia: busquen la persona responsable que els ha facilitat el licor / Dylan de jonge

Les autòpsies confirmen que la causa de la mort és el metanol

A les autòpsies de les víctimes i als informes mèdics dels ingressats van veure que hi havia una concentració de metanol del 98%. El metanol és un líquid molt tòxic que s'obté a través de la destil·lació i que es fa servir per desnaturalitzar l'alcohol etílic i que és molt perillós ingerir-lo.

La Policia busca el venedor de l'alcohol adulterat mortal

La Policia de l'Índia ha obert una investigació per esbrinar qui hi ha darrere d'aquestes morts. Estan intentant esbrinar qui és el venedor d'aquestes begudes, però està sent molt complicat, ja que totes les víctimes l'han comprat de manera il·legal. Tot i que ja han detingut diverses persones que, presumptament, han participat en l'adulteració del licor, encara no han trobat el venedor.

Almenys 40 persones han mort per ingerir aquesta perillosa substància i altres 60 han ingressat a l'hospital, però les autoritats de l'Índia pensen que les víctimes podrien augmentar. Per aquest motiu, han demanat a tothom que no consumeixin alcohol, i menys si l'han adquirit il·legalment, ja que les conseqüències poden ser fatals.