Un professor de parvulari ha guanyat més de 200.000 euros a la loteria després de la mort del seu pare i de quedar-se sense feina.

Un professor guanya 200.000 euros a la loteria

Joe Camp, de Carolina del Nord, als Estats Units, estava passant una molt mala època, ja que, després de més de vint anys treballant com a professor de parvulari, el van fer fora de la feina per culpa del coronavirus. Per si no fos poc, un mes després, se li va morir el pare.

Camp cada dijous compra una butlleta de la loteria Gold Rush i, la setmana passada, en comptes de comprar-ne només una, en va comprar dos. Quan Camp va comprovar la primera butlleta, va veure que no havia guanyat cap premi, però en el segon, la sort es va posar de part seva.

Gold Rush loteria / Twitter

Un professor guanya 250.000 dòlars a la loteria després de perdre el seu pare i la feina / Twitter

Premi de 250.000 dòlars per un professor sense feina

Quan va veure el premi no s'ho podia creure: havia guanyat 250.000 dòlars, que són 203.525 euros. "No vaig guanyar res al primer cupó, així que vaig provar sort amb el segon i, quan vaig veure el resultat, vaig caure de genolls davant la benzinera", comenta Camp a Wsotv.

D'ençà que va guanyar aquest espectacular premi, la vida de Camp va fer un gir de 180 graus i fins i tot ha tornat a trobar feina en un concessionari de cotxes. "El que faré amb aquests diners és invertir-los en l'educació de la meva filla", comenta l'home emocionat.

També ha aprofitat l'ocasió per explicar que, a més dels estudis de la seva filla, gastarà els diners en construir una nova casa per la seva família: "Mai vaig tenir res, ningú mai m'ha regalat res i vull regalar-los allò que mai he tingut", explica l'home.