El sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres toca a Catalunya, deixa un nou milionari i el pot puja a 144 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres, 5 de febrer de 2021, ha estat formada pels números 12, 19, 37, 44 i 45. Les estrelles han estat el 2 i el 6. La recaptació ha ascendit a 104.153.526,40 euros.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones d'aquest divendres toca a Catalunya i deixa un pot de 144 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres no s'ha registrat cap encertant de primera categoria (sis números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 144 milions d'euros.

A Espanya, s'han comptabilitzat tres butlletes encertants de segona categoria (cinc números i una estrella), que han estat validades a l'Administració de Loteries número 78 de Barcelona, al Despatx Receptor número 29.715 de la Corunya i a través del canal oficial d'Internet de Loteries i Apostes de l'Estat. Cadascun d'ells cobrarà 151.022,61 euros.

'El Millón'

L'encertant d'"El Millón", amb codi KLC00439, ha estat validat en l'Administració de Loteries número 2 de Torrelodones (Madrid) i el seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 144 milions d'euros

Com que no s'ha registrat cap encertant de primera categoria, en el sorteig de l'Euromillones del dimarts vinent, un únic encertant de primera categoria es podria emportar un premi de 144 milions d'euros