L'Euromillones d'aquest divendres deixa un nou milionari a Catalunya i un pot de 40 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres, 29 de gener, ha estat formada pels números 1, 5, 27, 36 i 42. Les estrelles han estat l'1 i el 6. La recaptació ha ascendit a 54.724.645,80 euros.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromilones del divendres deixa un nou milionari a Arenys de Mar (Maresme) i el pot puja a 40 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres no s'ha registrat cap encertant de primera categoria (sis números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 40 milions d'euros.

A Espanya, s'han comptabilitzat deu butlletes encertants de quarta categoria (quatre números i dues estrelles).  Cadascun dels seus propietaris cobrarà 1.732,95 euros.

'El Millón'

La butlleta d'"El Millón", amb codi KFF37185, ha estat validada a l'Administració de Loteries número 3 d'Arenys de Mar (Maresme). El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 40 milions d'euros

Com que no hi ha encertants de primera categoria, en el sorteig de l'Euromillones del dimarts vinent, un únic encertant es podria emportar un premi de 40 milions d'euros.