El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts ha deixat un nou milionari i un pot de 30 milions d'euros.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 15 de desembre, ha estat formada pels números 9, 13, 21, 29 i 35. Les estrelles han estat el 2 i l'1. La recaptació ha ascendit a 43.517.570,80 euros.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts ha deixat un nou milionari i un pot de 30 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts no s'ha registrat cap butlleta encertant de primera categoria (cinc números i dues estrelles) ni de segona categoria (cinc números i una estrella). De tercera categoria (cinc números) s'ha registrat una butlleta guanyadora i el seu propietari cobrarà 12.066,24 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón", amb codi JBM07803, ha estat validada al Despatx Receptor número 99.460 de Rivas-Vaciamadrid (Madrid). El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 30 milions d'euros

Com que no hi ha cap encertat de primera categoria, en el proper sorteig de l'Euromillones un únic encertant de primera categoria podria guanyar un pot de 30 milions d'euros.