Detenen un zelador de l'hospital Ramón y Cajal de Madrid acusat de violar una pacient de 18 anys ingressada a la unitat de psiquiatria: li oferia cocaïna per agredir-la sexualment.

Un violador a l'hospital Ramón y Cajal de Madrid

El detingut és home de 36 anys que treballa de zelador a l'hospital Ramón y Cajal de Madrid i va ser detingut el dilluns per, presumptament, haver violat una pacient de 18 anys ingressada a psiquiatria. El presumpte violador treballava en el torn de nit i havia estat contractat en els darrers mesos a causa de la pandèmia del coronavirus.

Restes de droga a l'habitació de la pacient

Tot va començar el dijous quan els sanitaris van veure que a la tauleta de l'habitació de la noia hi havia restes de droga i, per aquest mateix motiu, li van preguntar a la pacient, ja que a més de la cocaïna, també hi havia un encenedor i van comprovar que s'havia fumat a l'habitació.

Van demanar fer fora el zelador

De fet, va ser la mateixa cap de Psiquiatria qui va sol·licitar que fessin fora el zelador quan va veure la droga, però no ho van fer: "Se li va demanar que no vingués i així i tot va cometre el mateix delicte de naturalesa sexual l'endemà", expliquen des del sindicat a El Mundo.

pasillo hospital-pixabay Foundry

Detenen un zelador de l'hospital Ramón y Cajal de Madrid per haver violat una pacient de 18 anys a la unitat de psiquiatria / Pixabay

Finalment, el dissabte, la noia els va explicar que el zelador l'havia violat dues vegades i, des de l'hospital, ho van denunciar tot a la Policia Nacional, que dilluns a la tarda va ser detingut pels agents per un presumpte delicte d'agressió sexual.

La seva víctima estava ingressada a l'hospital des de feia tres setmanes per un trastorn mental i el treballador, aprofitant la seva situació de vulnerabilitat, li deixava cocaïna i tabac a l'habitació i, per si no fos poc, també li va deixar un mòbil per poder parlar amb ella, segons avança El Mundo.

Cas sota secret de sumari

Des de l'hospital, han ofert a la pacient la possibilitat de ser traslladada a un altre hospital. La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, que es troben sota secret de sumari. L'acusat es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per, presumptament, haver violat una pacient.