El Nemo és un gos que s'havia perdut a l'illa de La Palma: l'animal estava en perill per culpa del volcà, però al final tot ha quedat en un petit ensurt i s'ha viralitzat l'emotiu vídeo del seu rescat.

Erupció del volcà de la Cumbre Vieja

Des del 19 de setembre que ha començat l'erupció del volcà Cumbre Vieja, que ha deixat arrasat gran part de l'illa i ha deixat a moltes famílies sense casa, ja que han estat engolides per la lava. 

El Nemo és un gos que s'havia perdut a l'illa de La Palma

No obstant això, hi ha moltes persones que, a més d'haver-ho perdut tot, s'han trobat amb un altre problema: la desaparició dels seus animals de companya. Aquest és el cas del Nemo, un gos que s'havia perdut a l'illa volcànica i la seva família estava molt preocupada, ja que no sabien on estava i tenien por que morís per culpa de la lava.

Afortunadament, aquesta és una història amb final feliç i, finalment, han aconseguit trobar la seva mascota, que estava desorientada pels carrers de La Palma. Els policies que l'han rescatat asseguren que ben aviat tornarà amb la seva família que tan preocupada estava per ell.

Vídeo viral del rescate del Nemo a La Palma

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, dos policies nacionals donen aigua a l'animal i, segons després, comença a buscar carícies per part dels agents, que no dubten a donar-li amor. "Companys nostres de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) s'han trobat perdut el Nemo a La Palma. Els veterinaris ja s'han fet càrrec d'ell perquè molt aviat pugui tornar a estar amb la seva família", explica la Policia Nacional en una piulada.

 

El vídeo ha causat gran commoció a les xarxes socials i tothom ha mostrat el suport cap a l'actuació dels agents i la publicació s'ha emplenat de comentaris agraint aquesta tasca de rescat.

Putin s'emociona amb la història del Simba, un lleó maltractat a Rússia

Aquest vídeo no ha estat l'únic que s'ha viralitzat en els darrers dies i, de fet, també s'ha fet molt popular la història del Simba, un lleó que dos anys va patir maltractament animal per part d'un home que li va trencar les cames per tal que els turistes es fessin fotos amb ell. Aquest cas de maltractament va commocionar al president rus, que va explicar que enduriria les lleis contra el maltractament animal. 

Afortunadament, igual que el cas del Nemo, es tracta d'una història amb final feliç, ja que després de mesos de rehabilitació, l'animal ha pogut tornar a caminar de nou i ha estat traslladat en una reserva natural de Tanzània on podrà viure en llibertat, fet que ha emocionat als col·lectius animalistes.