Enxampat a Màlaga un fugitiu de la justícia acusat d'agressions sexuals a menors després de ser vist conduint passat el toc de queda.

Un camioner se salta el toc de queda a Màlaga

Cap a la una de la matinada de dimarts a aquest dimecres 21 d'abril, un camió va ser sorprès a l'avinguda Doctor Gálvez Ginachero de la capital malaguenya.

Els agents de la Policia Local de Màlaga li van donar l'alto per veure si podia justificar el viatge, ja que a la ciutat hi ha establert el toc de queda d'onze de la nit a sis del matí.

Un cop interceptat el vehicle, els agents van demanar el conductor que expliqués el motiu del seu desplaçament i el van identificar.

Un violador de menors fugitiu

Després de contrastar les seves credencials amb la base de dades de la policia, van descobrir que sobre l'home, de 43 anys i nascut a Madrid, pesava una ordre de detenció i un requeriment de presentar-se al jutjat d'instrucció de Fuengirola, Màlaga, amb data del 7 d'abril de 2021.

La causa pel que se'l buscava era un presumpte delicte d'abusos i agressions sexuals a menors.

Davant la troballa, els policies locals van procedir a la detenció de l'individu per traslladar-lo a dependències policials i poder ser posat posteriorment a disposició judicial.

Pel que fa al camió, va quedar degudament estacionat i tancat, quedant les claus entre les pertinences del detingut.