Joaquim V.S., el conegut com el 'violador de Halloween', acusat d'agredir sexualment dues dones en carrers de Barcelona la nit del 31 d'octubre a l'1 de novembre de 2019, ha acceptat els fets i una pena de sis anys i mig de presó.; lluny dels 13 anys que demanava la Fiscalia per les dues agressions sexuals que va cometre.

L'home va ser atrapat per un altre individu mentre fugia de la segona violació. La fiscalia demanava inicialment 13 anys de presó, però les parts han arribat, just abans del judici a l'Audiència de Barcelona, a un acord de conformitat que consisteix en quatre anys de presó per un delicte d'agressió sexual amb intent de penetració i dos i mig per un altre d'agressió sexual sense penetració.

Dues violacions seguides la nit de Halloween a Barcelona

L'home, que tenia 32 anys en el moment dels fets, va veure una jove de 21 anys disfressada amb sang a la cara que sortia d'una festa de disfresses i la va seguir. En un moment determinat s'hi va acostar per darrere, li va tapar la boca, la va llençar violentament a terra, la va colpejar per tot el cos, es va posar a sobre d'ella i li va introduir els dits a la vagina trencant-li les calces i les mitges, segons va detallar la investigació dels Mossos d'Esquadra. La noia va demanar ajuda a crits i això va fer fugir l'agressor.

EuropaPress Audiencia Provincial de Barcelona

El violador va evitar el judici pactant amb la Fiscalia 6 anys i mig de presó / ElCaso.cat

Pocs minuts després, l'home va veure una noia de 23 anys amb la cara pintada de Joker que també sortia d'una festa de Halloween. Quan la noia anava a entrar al seu portal, també s'hi va llençar a sobre per l'esquena, la va tirar a terra i s'hi va posar a sobre mentre la grapejava per tot el cos i li acabava trencant les calces.

La noia també va demanar ajuda a crits i això va alertar un altre home, que es va apropar corrent i cridant. L'agressor va intentar fugir, però va ser atrapat per aquest tercer individu, que va rebre diversos cops de l'agressor fins que va arribar la policia. L'assaltant va ser empresonat.

La Fiscalia accepta una rebaixa de la meitat de la pena

La Fiscalia demanava en un primer moment tretze anys de presó i tretze més de llibertat vigilada, amb la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb les víctimes durant divuit i quinze anys respectivament, per un delicte de violació i un altre d'agressió sexual, a més de tres delictes lleus de lesions. A més, li demanava 5.400 euros de multa 45.150 euros d'indemnització a les víctimes. L'any 2025 podrà sortir de la presó.