Dues noies que van alertar a la Policia Nacional de la violació grupal de Màlaga han explicat detalladament com van veure als presumptes agressors sexuals i com van tractar a la víctima. "L'estaven manotejant com si fos un ninot, així no es tracta ni a un gos", expliquen les dones, que s'han convertit en un testimoni clau en la investigació d'aquesta violació múltiple.

Dos dels tres presumptes agressors sexuals han ingressat a presó de manera provisional i el tercer, tot i els seus múltiples antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Els fets van passar el dilluns 9 de maig quan aquestes dues amigues van anar a prendre una cervesa en una discoteca de Màlaga.

"La tractaven com si fos un ninot, de manera brusca i obscena"

De cop i volta, van veure com dos homes començaven a manotejar una dona que havia begut molt alcohol i que estava completament anul·lada: "La tractaven com si fos un ninot, de manera brusca i obscena", explica la dona a Diario Sur. Tot seguit aquests dos homes se la van emportar contra la seva voluntat fora del local en direcció a la platja de la Malagueta.

Dues dones expliquen com els presumptes violadors es van aprofitar d'ella

Les dues dones, preocupades, els van començar a seguir, ja que tenien moltes sospites que volien abusar d'ella. La víctima actuava "com si estigués mig morta, estava immòbil i no es podia ni aguantar a peu dret". Els presumptes violadors, aprofitant el seu estat d'embriaguesa, se la van emportar a la platja i va ser llavors quan va aparèixer un tercer home.

Detinguts per agressió sexual i robatori amb violència i intimidació

Immediatament, van alertar a la Policia Nacional i els anaven narrant per telèfon tot el que estaven veient i quan es van presentar al lloc dels fets, van detenir els tres homes de 19, 30 i 31 anys com a presumptes autors d'una agressió sexual múltiple i d'un robatori amb violència i intimidació, ja que també se'ls acusa d'haver robat la bossa de mà a la víctima.

Playa de la Malagueta (Málaga) / Google Maps
Dues testimonis expliquen com, presumptament, els tres agressors sexuals van violar una dona a la platja de la Malagueta (Málaga) / Google Maps

"Esperant el seu torn per violar a la víctima"

Segons els testimonis d'aquestes dones, semblava el tercer implicat, el noi de 19 anys, estigues assegut a la sorra "esperant el seu torn per violar a la víctima". Després de passar a disposició judicial, dos d'ells van ingressar a presó de manera provisional i el més jove, tot i la gravetat dels fets, el testimoni de les noies i els seus vuit antecedents policials, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Els tres acusats expliquen que les relacions van ser consentides, una versió que no quadra ni amb les proves presentades, ni amb el que van veure les noies ni amb la investigació policial ni amb el testimoni de la víctima, que assegura que no volia tenir relacions sexuals amb cap dels presumptes violadors.