Nova violació grupal: quatre nois han agredit sexualment una jove de 36 anys al mig del carrer a Gran Canària.

Violació en grup a Gran Canària

Els fets van passar el divendres a la nit a Puerto Rico, un poble turístic de Gran Canària. La jove de 36 anys, que passejava per un parc quan va ser atacada, va denunciar els fets el diumenge i els quatre presumptes autors han estat detinguts aquest dilluns.

Després de la violació, la jove de 36 anys va anar al metge, on li van fer un informe i, després, va presentar una denúncia. Després de la descripció física dels violadors, la Guàrdia Civil els ha aconseguit localitzar i han estat arrestats.

Els quatre violadors han estat detinguts

Els presumptes violadors són quatre adults que vivien al carrer, després d'haver estat expulsats d'un centre d'acolliment per a immigrants a causa de la seva mala conducta, han detallat altres fonts pròximes al cas i, a més, un d'ells té antecedents policials per fets semblants.

Detenido / GatoDesing

Quatre nois violen en un grup una jove de 36 anys a Puerto Rico (Gran Canària) /  GatoDesing

Agressió sexual a una dona de 36 anys

Els quatre sospitosos els dimecres passaran a disposició del jutjat de guàrdia en San Bartolomé de Tirajana i es podrien enfrontar a penes de presó per, presumptament, haver agredit sexualment una dona de 36 anys al mig del carrer.

'La Nueva Manada'

Malauradament, no és la primera vegada que hi ha una violació grupal a Gran Canària i, de fet, a l'estiu del 2018, cinc nous que s'autodenominaven "La Nueva Manada" en referència a l'agressió sexual de Pamplona l'any 2016, van violar en grup una nena menor d'edat i, a més, van gravar-ho tot amb un mòbil.