Nova agressió sexual a Barcelona. El passat 15 d'abril, segons ha pogut saber ElCaso.cat, una noia major d'edat va quedar amb un home, de 34 anys i de nacionalitat peruana, per fer una sessió de fotos. La noia volia tenir un àlbum de fotografies seves per dedicar-se a la prostitució de luxe, segons consta a les investigacions que va fer la policia catalana, i va contactar amb un home.

Segons va explicar ella en la seva denúncia, va quedar amb l'home i, presumptament, ell va aprofitar la situació i la va drogar per poder-la sotmetre químicament i abusar sexualment amb penetració d'ella.

Detingut a final d'abril

La dona va presentar la denúncia a la comissaria del districte de Gràcia de Barcelona per la violació i les gestions d'investigació fetes conjuntament entre la Unitat d'Investigació (UI) de Gràcia i la Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) van permetre identificar l'home i detenir-lo a final del mes d'abril. Després de passar a disposició judicial, l'home, Jimmy Raúl M. P., nascut l'any 1987 al Perú, va ingressar a presó.

A l'espera que durant les diligències judicials pugui canviar el fet delictiu que s'imputa a l'arrestat, els Mossos d'Esquadra el van detenir i presentar davant del jutjat de guàrdia acusat d'un delicte d'abús sexual.

El detingut, peruà però arrelat a Barcelona

Més enllà d'aquesta informació a la qual ha tingut accés ElCaso.cat, el cos dels Mossos d'Esquadra no han volgut donar més informació sobre la investigació i la detenció d'aquest home. Sí que s'ha pogut saber que es tracta d'un jove que, tot i que va néixer i té la nacionalitat peruana, fa temps que està instal·lat a Barcelona.

L'any 2016 va finalitzar els seus estudis a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en Arquitectura Tècnica i Edificació.