Aquest dissabte han passat a disposició judicial els detinguts per la presumpta agressió sexual a Badalona durant la matinada del dijous. Una noia hauria estat violada per un grup d'homes en un pis ocupat a l'avinguda d'Alfons XIII, al barri de Llefià. No obstant això, la presumpta víctima no ha ratificat la denúncia i la Fiscalia ha arxivat la causa. 

Arxivada la denúncia de la violació a Badalona

Va ser la Guàrdia Urbana de Badalona qui va rebre l’avís al voltant de les quatre de la matinada i qui va fer les detencions de les set persones que hi havia a l’interior del pis de Llefià.

La presumpta víctima estava en un bar del carrer d’Aribau, ja en terme municipal de Santa Coloma de Gramenet, abans dels fets denunciats. En un moment donat de la nit, per causes que encara no estan clares, el propietari del bar Casablanca hauria expulsat la dona del local. 

Les informacions recollides de testimonis asseguren que un dels homes que van ser arrestats va parlar amb la dona i la va fer anar fins al pis ocupat del número 596 de l’avinguda d'Alfons XIII, que està situat a menys de 5 minuts del bar. 

Quan la policia va arribar els arrestats no volien obrir la porta. Finalment agents de la Guàrdia Urbana van entrar i hi van trobar la dona, d’entre 30 i 40 anys, estirada a terra, inconscient i en estat de xoc. Va ser traslladada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre mèdic. El dimecres, després de ser donada d’alta, va presentar una denúncia per agressió sexual.

Detención Mossos d'Esquadra / Archivo

Detención Mossos d'Esquadra / Archivo 

A partir d'aleshores els Mossos d'Esquadra van fer-se càrrec de la investigació. Segons va poder saber ElCaso.cat, amb la declaració de la víctima, que no va recordar amb claredat tota la seqüència dels fets, i també els testimonis que van poder recollir els Mossos de l’entorn dels arrestats i de la dona, l'objectiu era traçar la seqüència dels fets per esbrinar el grau d'implicació dels arrestats i les circumstàncies de l'agressió.  

No obstant això, un cop practicades diverses diligències en seu judicial, incloses declaracions dels detinguts i la denunciant, la causa ha quedat arxivada donat que la dona no ha ratificat la seva denúncia i la Fiscalia considera, a la vista de la informació de la causa, que no hi ha indicis d'infracció penal. Per tant, els detinguts han quedat en llibertat i contra ells no hi ha cap acusació i per tant ha quedat arxivada la causa, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJ).